Site Loader


Přenosné stolní tiskárny štítků

Společnost Lagraf Partners https://lagraf.com.pl/ dodává na trh stolní tiskárny štítků pro termotransferový tisk. Jsou to lehká přenosná zařízení, například od renomovaných výrobců Toshiba, Honeywell, TSC, Zebra a Sato, s nimiž zhotovíte více než tři tisíce štítků během jednoho pracovního týdne.

Velkokapacitní průmyslové tiskárny etiket

Jestliže poptáváte průmyslové tiskárny pro nepřetržitý provoz tisku etiket a štítků, která pracují i za ztížených podmínek v prašném a vlhkém prostředí, Lagraf Partners https://lagraf.com.pl/drukarki-i-akcesoria/ nabízí i tato spolehlivá zařízení.

Čtečky čárových kódů a magnetických karet

V naší nabídce jsou i stacionární nebo přenosné čtečky čárových kódů a čtečky magnetických karet pro průmyslová i spotřební využití.

Terminály pro sběr dat z čárových kódů

Terminály jsou zařízení, podobná stolním počítačům, která ukládají, zpracovávají a případně odesílají načtené informace z čárových kódů. Tato zařízení zahrnují mobilní čtečku čárových kódů, obslužný displej a klávesnici. Lagraf Partners dodává spolehlivé terminály na trh již řadu let.

čtečka

Napínače popruhů

Potřebujete důkladně zajistit zabalené zboží, aby při přepravě odolávalo mechanickému zatížení? Pak se vám mohou hodit užitečné napínače stahovacích balicích popruhů z polypropylenu nebo tvrdého polyesteru.

Termotransferové pásky od společnosti Lagraf Partners

Termotransferový tisk zaujímá v současné době významné postavení v nejrůznějších průmyslových odvětvích, zejména pro tisk etiket a štítků. Je to dáno jeho značnou flexibilitou a velmi širokými možnostmi uplatnění. Lze jej aplikovat na celou řadu materiálů, například na různé typy papíru a kartonu, na plastové fólie, textilie atd.

Součástí termotransferového tisku jsou i termotransferové pásky. Společnost Lagraf Partners nabízí vysoce kvalitní materiál pásek https://lagraf.com.pl/kalki-termotransferowe-ttr/, odolný proti otěru i při hrubším mechanickém zachází, a odolávající vlhkosti, vodě, agresivním chemikáliím a také pracím a čisticím prostředkům. Výsledek potisku tedy záleží především na výběru kvalitních termotransferových pásek.